stadscafe.nu

sep 21

När man står mitt i ett problem måste det finnas en lösning. Det kan vara så att vissa personer får ta en kortsiktig lösning först för att sedan på lång sikt implementera ett mer bestående alternativ. Det finns massor av olika temporära lösningar mot håravfall, som till exempel löshår eller hårförlängningar som gör att håret både ser tjockare och längre ut men också känns tjockare. Då finns och andra alternativ så som en energilaser. Denna använder en laser som lyser på huvudet med röda strålar av viss våglängd som sedan får hårsäckarna att göra bättre och tjockare hårstrån. Man kan samtidigt göra några små andra behandlingar vid sidan om denna laserbehandling som hjälper till lite extra på traven, till exempel en sorts nålterapi som gör att hårsäckarna lättare kan ta emot laserstrålarna.Det luckrar upp hårbotten och startar en själv läkningsprocess i kroppen som är gynnsam för hårsäckarna.